Testimoniale

Dr. Emanuel Adrian Sârbu
 Mi s-a oferit prilejul de a asista la una dintre sesiunile de formare ale lui Ionuț Neacșu. Pasiunea cu care își susține materialele, calitatea și diversitatea informațiilor oferite, interacțiunea cu grupul și, mai ales, preocuparea permanentă de a-și păstra relevanța, a-și adapta conținuturile astfel încât acestea să capteze interesul celor prezenți, blândețea pe care o transmite - toate acestea îl recomandă ca un foarte bun trainer si facilitator. 
Gina Visan
 Lucrand intr-o comapanie de vanzari directe, m-am obisnuit sa rezolv situatii de criza in cadrul managementului, sa am grija de confortul clientilor, in general de confortul celor cu care lucrez, uitand de cele mai multe ori ca cea mai importanta resursa intr-o afacere sunt chiar EU. E nevoie din cand in cand sa iti mai aduca cineva aminte :”ai grija de tine!”, “gandeste-te la lucrurile frumoase din viata ta si din jurul tau”, “ai grija sa nu intri in conflict tu cu tine insuti”! Ionut a reusit prin cursul sau sa ma faca sa ma gandesc mai mult si mai mult la confortul meu psihic. Sa ma repun pe mine pe locul intai. Multumesc Ionut!  
Florentina Gorganeanu
 Ionut are o pregatire academica riguroasă şi o experienta vasta in ceea ce priveste interactiunile intre persoane. De a lungul intalnirilor noastre, am invatat multe despre mine. Nu m-a judecat, ci pur si simplu m-a ascultat, mi-a respectat opiniile si felul meu de a fi. M-am simtit confortabil si am avut incredere in Ionut pe toata durata intalnirilor noastre. Obiectivele setate inca de la inceput , m-au ajutat sa urmaresc singura progresul legat de obstacolele cu care ma confruntam. Tehnicile invatate si exersate prin punerea lor in practica la job sau acasa, m-au ajutat sa invat din greseli si sa imi imbunatatesc comunicarea cu ceilalti. De asemenea, sa descopar rolul existentei mele dincolo de indatoririle cotidiene. 
Cristina Druta
 Am lucrat cu Ionut pentru implementarea unui program de dezvoltare personala, Ionut facilitand o sesiune de group coaching cu tema “Conflict Management”. Contributia sa a fost definitorie pentru succesul sesiunii. Intalnirea cu Ionut a fost inspirationala, energizanta si ne-a adus o multime de momente de “Aha!”. Participantii au fost antrenati in generarea de idei si discutii interesante prin care au impartasit din experientele proprii. Exercitiile, exemplele si studiile de caz au fost foarte apreciate si am invatat multe din experienta vasta a lui Ionut. Multumim Ionut! Ai facut o treaba excelenta! La mai multe intalniri la fel de fructuoase!  
Maria-Luiza Jipescu
 Deosebite multumiri lui Ionut Neacsu pentru colaborarea cu IBM Romania, sustinand pentru angajatii din Bucuresti o serie de workshop-uri dedicate Gestionarii Situatiilor de Criza. Urmand o abordare psihologica, prin prisma experientei si competentelor detinute, Ionut ne-a ajutat sa identificam situatiile de criza si sa evaluam corect circumstantele care le-au generat, totodata formulandu-ne o serie de recomandari pentru a le intampina si controla. Desi acest subiect este unul tensionat, Ionut a reusit sa il trateze dintr-o perspectiva pozitiva, punand accent pe stimularea creativitatii, pe cultivarea relatiilor cu cei din jur si determinarea sensului vietii. De remarcat capacitatile lui Ionut de ascultarea activa, dar si vastele cunostinte detinute si deschiderea de a le impartasi cu noi. 
Dr. Alina Ceocea
 L-am cunoscut pe Ionut intr-un moment dificil pentru mine. Tocmai fusesem avansata si responsabilitatea era coplesitoare. Practic trebuia sa integrez mai multe departamente si sa livrez rezultate intr-un timp foarte scurt. Presiunea era foarte mare si, pe langa obiectivele cantitative clare, ma loveam de situatii conflictuale in echipa, lipsa de comunicare si o dificultate in managementul stresului. Atunci, am primit suport din partea companiei sesiuni de coaching cu Ionut. Un om cu adevarat impresionant. Foarte bine orientat si cu o structura umana deosebita. Are capacitatea de a integra corect informatiile si de a reusi sa te puna in fata unui tablou clar care iti permite sa iti setezi viitoarele obiective si sa iti controlezi timpul, actiunile si sa poti previziona pertinent rezultatele. In aceste sesiuni constante am setat impreuna obiective si le-am urmatit evolutia, am primit instrumente pentru controlul stresului si al situatiilor conflictuale. Astfel, dupa un an, vreau sa ii multumesc lui Ionut pentru ca a fost alaturi de mine in tot acest timp. In acest moment, lucrurile sunt pe linia corecta, totul functioneza cum ar trebui , iar anul 2017 s-a incheiat cu succes  
CNASR
 Vă mulțumim și vă felicităm pentru modul în care ați susținut seminarul de “Gestionare a situațiilor de criză” la Colegiul Național al Asistenților Sociali din România. Dincolo de profesionismul de care a dat dovada, Ionuț Neacșu a demonstrat un nivel înalt de pregătire reușind să capteze și să mențină atenția participanților pe toată durata seminarului. Subiectul abordat rămâne unul de actualitate nu doar în viața profesională ci și personală iar informațiile oferite îmbinate armonios cu activitățile interactive au consolidat cunoștințele asistenților sociali cu privire la situațiile de criza. Feedbackul primit de la aceștia ne-au determinat să continuăm colaborarea și pe viitor.